Liikevaihtoa kasvattavat kotisivut yrityksellesi

Torsti Niiranen, projektipäällikkö, Thule Digital Oy

Hyvä lukija, miten sinun yrityksesi erottuu miljoonista muista yrityksistä netissä?

Miten saat kävijäsi viihtymään kotisivuillasi ja lopuksi poistumaan tyytyväisenä kassan kautta?

Ja tulemaan vielä takaisinkin.

Pelkästään se että sinulla on kotisivut ei vielä automaattisesti varmista niille tasaista kävijävirtaa.

Jokainen kasvuun tähtäävä yritys tarvitsee markkinoinnin tarpeisiin kehitetyt kotisivut, jotka houkuttelevat kiinnostuneita ostajia verkosta ja ohjaavat heidät myyntiputken loppupäähän.

Ovatko sinun kotisivusi viritetty asiakkaasi taajuudelle?

Jos haluat kasvattaa liikevaihtoa ja lisätä asiakkaidesi määrää, rakennat verkkosivustosi tarjoamaan oikeasti sisältöä, jota kävijäsi etsivät. Silloin:

  • saat palveluistasi ja tuotteistasi kiinnostuneet kävijät ottamaan sinuun helpommin yhteyttä
  • saat kävijäsi oivaltamaan, että ymmärrät heidän tarpeitaan ja ongelmiaan. Näin saat muutettua heidät helpommin asiakkaiksesi
  • pystyt myymään palveluitasi helpommin ja paremmalla marginaalilla, koska asiakkaasi pitävät sinua alasi ammattilaisena ja auktoriteettinä

Usealle yritykselle kotisivut ovat tärkein markkinointikanava – vaikka he eivät sitä välttämättä itse tiedäkään. Sivut tehdään, unohdetaan ja toivotaan, että ihme tapahtuu.

Se ei enää nykyään onnistu.

Jatkuvan asiakas- ja tulovirran ehtona ovat tarkasti valitut käyttäjävirrat huolella valmistetulle ja ylläpidetylle nettisivustolle.

Kotisivuja ei enää rakenneta pelkän omakehun ympärille

Kiinnostaisiko sinua yritys, joka esittelee tärkeänä uutisena henkilökunnan koulutuspäivät, viljelee pelkkiä superlatiivejä itsestään ja unohtaa täydellisesti asiakkaansa, eli sinut?

Tämä ei ole vaikeaa, mutta unohtuu usealta yritykseltä; kotisivuillasi kävijät haluavat vain löytää vastaukset kysymyksiinsä – mieluiten heti.

Hyvä lukija, tämä asiakkaamme sivusto on toteutettu laajan ja tehokkaan markkinointitutkimuksen tuloksena.

Se käyttää hyväkseen testattuja ja toimivia keinoja, joilla määritellyt päämäärät on mahdollista saavuttaa.

Juuri se erottaa meidät kilpailijoistamme – jotta saamme aikaan tuloksia, haluamme tuntea tarkasti liiketoimintaasi:

  • miten tuotteesi tai palvelusi toimii?
  • miten yrityksesi toimii?
  • miten kilpailijasi toimivat?
  • keitä asiakkaasi ovat ja miten he toimivat?

Ilman näitä perusasioita kukaan ei pysty rakentamaan verkkosivuistasi tuottoa tahkoavaa myyntikonetta. Eli heität rahasi Kankkulan kaivoon.

Jos edes saat kotisivutarjouksen ilman näitä tietoja, voit olla varma, että se on vetäisty hatusta eikä perustu sinun yrityksesi tarpeisiin.

Tiedän, että yrityksesi ei ole tarkoitus olla pelkkä tähdenlento. Minäkin olen rakentanut verkkosivustoja jo vuodesta 1996 lähtien ja osaan sen asian aika hyvin.

Olisitko kiinnostunut juttelemaan yrityksesi kotisivuista tai verkkomainnonnasta kanssani?

Olen aina soiton, meilin tai tapaamisen päässä sinusta:

Puh. 040 717 7096
torsti.niiranen[ät]thuledigital.fi

Lyhyesti Thule Digitalista

Thule Digital on verkkoon erikoistunut markkinointiyritys, joka auttaa ennakkoluulottomia, pieniä ja keskisuuria yrityksiä – kuten sinun yrityksesi – kasvamaan ja tuottamaan enemmän myyntimahdollisuuksia.

Olipa tavoitteenasi saada puhelin soimaan, tarjouspyyntöjä sähköpostilla tai myydä tuotettasi verkossa, aiomme työskennellä väsymättä ja tuottaa tuloksia, joita etsit.

Meidän kanssamme sinun ei tarvitse olla suoraan yhteydessä koodaajiin, jotka eivät ymmärrä sinua tai liiketoimintaasi. Se on minun työni – varmistaa, että projektisi tulee valmiiksi ajoissa ja pysyy määritellyssä budjetissa.

Ja lopuksi, emme ole sellainen yritys, joka vie rahasi ja jättää sinut oman onnesi nojaan. Jos jokin markkinointitapa ei ole oikea sinulle, kerromme sen. Jos jokin kampanja ei toimi, kerromme myös sen sinulle.

Käsittelemme investointiasi kuin se olisi omamme ja välitämme nettisivuistasi ihan oikeasti – ehkä jopa enemmän kuin sinä itse.

Otathan yhteyttä niin katsotaan, miten voimme parantaa yrityksesi liikevaihtoa.

Lisätietoja löydät nettisivuiltamme: Sivumestari.fi

Kiitos ajastasi!
 

Torsti Niiranen

Puh. 040 717 7096
torsti.niiranen[ät]thuledigital.fi
Sivumestari.fi