Sunlight 10 vuotta!

Sunlight on suunniteltu sinulle, joka pidät vapaudesta liikkua ja nähdä maailmaa - ilman kompromisseja! Kattavan vakiovarustelun ohella se tarjoaa omistajalleen vielä yhden extraedun - Sunlight-matkailuauton saat nimittäin erittäin edulliseen hintaan. Sunlight-matkailuajoneuvot valmistetaan Euroopan moderneimmalla tuotantolinjalla: Just-in-time -menetelmään pohjautuva tehokas valmistus ilman materiaalien varastointikuluja. Jokaisessa Sunlightin matkailuautossa yhdistyvät kokemus, tietotaito ja innostus ajoneuvomatkailuun.

10 Years Editon

Ensimmäiset Sunlight-matkailuautot valmistuivat tuotannosta 10 vuotta sitten. Nyt juhlavuoden kunniaksi Sunlight valmistaa rajoitetun erän 10-vuotisjuhlamallin matkailuautoja. Juhlamallin autoissa on extrana hopeanvärinen ulkopelti ja siihen sopiva tarroitus. Juhlamallin asunto-osan viimeistelee osittain aidosta nahasta toteutettu "10 Years" -verhoilu istuinryhmässä. Sunlightin juhlamalli on saatavan T 68 ja T 69 L -malleihin.

Tutustu tulevaan matkakumppaniisi 360º esittelyn avulla, näet samalla myös eri mallien pohjaratkaisut sekä ajoneuvon tarkemmat tiedot.

Valmistajan sivuille >>

Ota yhteyttä myyntiin

Alta löydät asiantuntijoidemme yhteystiedot. Odotamme viestiäsi!

JP-Caravanin auto- ja vaunumyynti

Jouni Lepistö, 050 303 0819 

Jyrki Arbelius, 050 303 0828 

Jorma Laukkanen, 0400 686 640 

» Tarkemmat yhteystiedot löydät täältä

Jaa tämä sivu eteenpäin: