Tervetuloa matkailevaan Dethleffs-perheeseen!

Jo yli 80 vuotta sitten Arist Dethleffs valmisti ensimmäisen matkailuvaunun Saksassa - voidakseen ottaa perheensä mukaan työmatkoilleen. Lähtiessäsi matkaan Dethleffs-ajoneuvolla, voit tuntea olosi turvalliseksi. Dethelffsin matkailuautoissa ja -vaunuissa yhdistyvät yli 80 vuoden kokemus ajoneuvojen valmistuksesta sekä asiakkailta saadut kehitysideat.

Turvallisuus mukana

Dethleffs-vaunut kuuluvat markkinoiden turvallisimpiin matkailuvaunuihin, joiden valmistuksessa käytetään vain laadukkaita komponentteja. Näitä ovat mm. Länsi-Euroopassa valmistetut merkkirenkaat ja korkealaatuinen AL-KO-alusta. Dethleffsin kaikissa Camper- ja Komfort-luokan vaunumalleissa on vakiovarusteena AL-KO ATC Trailer-Control-System, ajonvakautusjärjestelmä, joka ehkäisee merkittävästi vaunun heilahtelua ja on näin ollen suunniteltu sinun ja läheistesi turvallisuudeksi.

6 vuoden tiiviysturva

Älä huolehdi turhasta! Dethleffs-vaunuissa on 6 vuoden tiiviysturva, mikä myös nostaa ajoneuvosi jälleenmyyntiarvoa. Tiiviysturvan voimassaolo edellyttää vuosittaisia maksullisia tiiviystarkastuksia.

Tutustu tarkemmin Dethleffsin mallisarjoihin ja etsi itsellesi sopiva pohjaratkaisu. Pääset katsomaan alla olevista linkeistä myös eri mallien 360º esittelyt.

Valmistajan sivuille >>